MaatiltohtoriVärisilmaPro - Ammattirakentajan ratkaisutTunneTila - Sisustussuunnittelupaqlvelu

Teollisuusmaalit

Tarjoamme Tikkurilan ja Teknoksen laadukkaat teollisuusmaalit

Tikkurila

Tikkurila on perinteinen, kansainvälinen maalinvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman teollisuusmaaleja erityisesti metalli- ja puuteollisuuden tarpeisiin. Temaspeed on Tikkurilan brändi, jota saavat käyttää vain valtuutetut Tikkurilan teollisuusmaalien jälleenmyyjät. Temaspeedin filosofiana on nopea ja tehokas paikallinen palvelu, joka tuo tunnetun kansainvälisen maalinvalmistajan tarjoamat edut helposti saataville.

Opastamme teollisen pintakäsittelyn suunnittelussa ja maalausjärjestelmien valinnassa.
Temaspeed-väripankki sisältää kaikki tärkeimmät kansainväliset värikartat, kuten RAL, NCS-S ja British Btandard. Lähes kaikki tärkeimmät koneiden ja laitteiden valmistajien värisävyt voidaan tuottaa käyttäen Tikkurilan sävymittausjärjestelmää, jonka avulla pystytään määrittämään ja sävyttämään haluttu väri annettua värimallia käyttäen.

Teknos

Kotimainen maalitehdas Teknos on yksi pohjoismaiden johtavista maalinvalmistajista, joka palvelee myös teollisuutta kuin ammattimaalareita tarjoamalla laajan valikoiman korkealuokkaisia maaleja ja pinnoitteita puu-, kiviaines ja metallipinnoille.

Teknos on vahvan teknisen osaamisensa ja kemian tuntemuksensa ansiosta alan suunnannäyttäjä.

 


Värisilmä Kajaani
Värisisustajat Oy - Värisilmä Kajaani